Project

Een professionele projectvideo laten maken?

ZORG VOOR IMPACT 
Uw project is klaar, en u bent trots op hoe u het heeft aangepakt en op uw nieuwe product of service. Dat wilt u natuurlijk aan iedereen laten zien. U kunt tijdens een presentatie van alles vertellen. Maar hoeveel meer impact zou een goede projectfilm maken? Beelden spreken veel meer dan woorden kunnen doen. In één oogopslag laat u uw publiek zien hoe u van idee naar eindresultaat bent gegaan. Dat spreekt aan, en blijft hangen!

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
2explain helpt u uw project in beeld te brengen. Een professionele projectfilm maken vraagt een goede voorbereiding, dit vormt de basis onder de hele film. Er wordt eerst een briefing gehouden, waarna het script wordt geschreven. Aan de hand daarvan wordt een planning gemaakt voor de opnamen. Uit ervaring weten we dat flexibiliteit erg belangrijk is voor onze opdrachtgevers, die bieden we dan ook. Immers het weer en andere tegenvallers in het projectverloop kunnen de planning beïnvloeden.

ONE STOP SHOP
2explain beschikt over moderne opnameapparatuur. Naast onze hoogwaardige filmcamera’s werken we regelmatig ook met steadicam, drone en timelapse apparatuur voor het maken van de mooiste beelden. Het is geen uitzondering dat we tegelijk met de filmopnames ook de fotografie voor ons rekening nemen. Afhankelijk van de afspraken maken we 1 of meerdere filmproducties. Dat kan bijvoorbeeld een korte en een lange versie van de project video zijn.

AANDACHT MAAKT ALLES MOOIER
Muziek, color grading, voice over en grafisch strak weergegeven quotes zorgen voor die project video waar kijkers over zullen doorpraten en doorverwijzen. Ook het invoegen van animaties en virtual reality kan een waardevolle toevoeging zijn om complexe materie duidelijk te maken en datgene te laten zien wat niet met filmbeeld is vast te leggen.

Wil je met ons overleggen over een maatwerk aanbieding?

We denken graag met je mee!